Pastoorswal 7,
5866 BV, Swolgen
+31(0)6-29132684
ma-vr , 08.00 - 17.00
info@vanberlo-administratie.nl

Ondernemers

Administratie en belastingen

Voor ondernemers is het belangrijk om de financiële administratie goed op orde te hebben. Het tijdig (laten) bijwerken is van groot belang om inzicht te hebben in de cijfers en de te verwachten belastingen.

Zoals u op de vorige pagina kon lezen kunt u bij mij terecht voor het verzorgen van de financiële administratie, het tijdig doen van aangiftes omzetbelasting (vaak per kwartaal), tussentijdse rapportages en na afloop van het jaar het samenstellen van de jaarrekening en de bijbehorende aangifte inkomstenbelasting (aangifte vennootschapsbelasting voor de BV).

Een goed bijgehouden administratie geeft rust, tijdig inzicht en bovendien leidt het tot belastingbesparing.

O.a. het goed bijhouden van een zakelijke rittenadministratie van de privéauto, het correct toepassen van de kleine ondernemersregeling voor de BTW, het bijhouden van de urenadministratie om de urennorm aan te tonen (1225 uur) leiden direct tot belastingbesparing.

Door te klikken op onderstaande linkjes treft u extra informatie aan die besparend en nuttig kan zijn. Neem het eens door en neem gerust contact met mij op:

Interimopdrachten

Indien er behoefte is aan al of niet tijdelijke ondersteuning op administratief gebied dan kunt u daarvoor ook bij mij terecht. Dit kan zijn voor het bijhouden van de dagelijkse administratie en/of het zover mogelijk bijwerken en voorbereiden van de administratie en jaarrekening alvorens deze naar een externe accountant gaat voor controle.

Hier zou behoefte aan kunnen zijn bij ziekte van de eigen administrateur en indien uw onderneming net te klein is om een eigen boekhouder in loondienst te nemen. Ik bied u dan graag een flexibele en betaalbare oplossing.